Utemöbler konstrotting

Utemöbler konstrotting

CosyLifeStyle® - exklusiva utemöbler i konstrotting som gör utomhuslivet trevligt och enkelt

Det högklassiga märket CosyLifeStyle® gör det möjligt att inreda din uteplats, trädgård, bakgård eller vinterträdgård med eleganta och bekväma utomhusmöbler till väldigt konkurrenskraftiga priser. Designen av möblerna kommer ifrån en lång tradition av att kombinera elegans, funktionalitet och komfort. Med det stora utbudet av utomhusmöbler och accessoarer såsom uteplatsuppvärmare, parasoll och varma filtar förbereds omgivningen för långa och mysiga eftermiddagar utomhus.

KÖP NU

Möblerna från CosyLifeStyle® är designade för utomhuslivet, och du behöver därför inte oroa dig över sol och regn – möblerna är skapta för att hålla under många år i alla sorters väder. Med några av de eleganta CosyLifeStyle® trädgårdsmöblerna såsom Modularo modulserie kan du njuta av din trädgård och uteplats under många år framöver i fantastisk stil och komfort.

Modularo - vackra och exklusiva loungemöbler i konstrotting

CosyLifeStyle® från Dancover erbjuder en kollektion av exklusiva loungemöbler i konstrotting som gör det möjligt för dig att skapa dina drömmars loungesoffa.

KÖP NU
Konstrotting Soffa
Loungemöbler konstrotting

Modulkonceptet Modularo gör det möjligt för dig att montera ihop din helt egna och unika loungesoffa för din uteplats – modul efter modul – för endast ett få personer eller för många. Serien inkluderar bekväma kuddar, fotpallar och ett flertal sido- och kaffebord i bred konstrotting och med en glasyta. Modularo serien är gjord på hållbara och högklassiga material, vilket gör möblerna underhållsfria. Det vackra extravida platta PE flätverket är borstat för att ge det en mer naturlig look och känsla. Det platta flätverket är designat och framställt exklusivt för CosyLifeStyle® från Dancover.

KÖP NU

Modularo - friheten att själv välja

Modulkonceptet förser dig med friheten att själv välja och montera ihop allting såsom du vill ha det, men vi har monterat ihop en serie av loungesets i konstrotting gjorda med Modularo moduler. Här kan du välja det exakta setet som du föredrar och kan få det levererat utan att du behöver välja alla de olika delarna. Oavsett om du vill kombinera din Modularo loungesoffa i konstrotting eller väljer ett av de många vackra seten kommer du i slutändan att ha en elegant, hållbar och exklusiv loungesoffa i konstrotting under många år framöver.

KÖP NU
Lounge set i konstrotting med bord och stolar
Lounge set konstrotting

Serien är enkel att montera ihop, kommer att förse dig med stil och komfort samt att du inte behöver oroa dig över underhåll.

Modularo och alla de fantastiska accessoarerna

Vänligen notera det breda utbudet av CosyLifeStyle® från Dancover parasoll och andra accessoarer på Dancovershop.com som kommer at tillåta dig att fullända ditt loungeutrymme.

KÖP NU

Uppblåsbart nöje och komfort

Livsstilsvarumärket CosyLifeStyle® inkluderar också en rad uppblåsbara fåtöljer och soffor för utomhusevenemang. Dessa stora, eleganta och uppblåsbara möbler är utformade som den traditionella Chesterfield möbeln och de kommer att se fantastiska ut i din trädgård, runt en pool, i en klubb, eller på stranden. De stora fåtöljerna och sofforna levereras med en luftpump för enkel inflation. Den klassiskt utformade möbeln är tillverkad av kraftig 800 g/m2 PVC och är både vattentät och UV-beständig.

KÖP NU
Uppblåsbar soffa